Noutati
TRATAMENTE

Reumatism

tratament reumatismConform Organizatiei Mondiale a Sanatatii problemele reumatice si muscular-osoase cuprind peste 150 de boli si sindroame care de cele mai multe ori sunt asociate cu dureri.

Bolile reumatice cu cel mai mare impact sunt: artrita reumatoida, osteoartrita, osteoporoza, problemea ale coloanei vertebrale, traumatisme severe ale membrelor.

Artrita reumatoida are tendinta sa debuteze inca din primii ani ai adolescentei, intre anii 20-40 si este o afectiune cronica care de cele mai multe ori cauzeaza dureri si deformari.

In Statele Unite, aproape 50 milioane de adulti sufera de artrita, asta insemnand aproximativ 22%. Este intalnita mai frecvent la femei si in tarile dezvoltate. Evolutia bolii este ingrijoratoare intrucat in termen de 10 ani de la debut, cel putin jumatate dintre pacientii din tarile dezvoltate nu mai sunt in stare sa mearga la un servici full-time.

Osteoartrita este una dintre primele 10 boli care duc la incapacitate in tarile dezvoltate. Osteoartrita este o boala asociata cu imbatranirea, si afecteaza cel mai probabil articulatiile uzuale precum genunchi, solduri, degete, si regiunea coloanei vertebrale inferioare.

Osteoporoza afecteaza aproximativ 15% din persoanele cu varste cuprinse intre 50-59 ani, insa dupa varsta de 80 ani peste 70% sunt afectati de aceasta boala.

Osteoporoza este o boala care duce la scaderea masei osoase, si deteriorarea structurii testului osos, ducand de cele mai multe ori la fracturi de solduri, coloana vertebrala, si incheieturi ale mainilor.

Durerile de spate sau de coloana afecteaza peste 80% din oameni la un moment dat in viata. Gradul de risc pentru aceasta problema este intra 5-34 ani sau la cei peste 75 ani.

Mio Tratament Naturist pentru Reumatism este metoda ideala de a stopa efectele acestor afectiuni, datorita extractelor de plante folosite inca din cele mai vechi timpuri. Aceste extracte actioneaza la nivel celular, patrund in tesutul muscular-osos si cu timpul rezolva cauza bolii.

Cele mai multe tratamente clasice (geluri sau creme realizate pe baza de chimicale) actioneaza doar asupra efectelor bolii, ca un calmant care ajuta de cele mai multe ori doar pe moment, iar apoi durerea apare.

Toate tratamentele Mio contin ingredienti activi din plante care au actiune directa asupra cauzei. Durerile apar dupa ce boala s-a instalat in organism, iar cea mai buna solutie este sa stopam si sa tratam aceasta boala. Produsele anti-reumatice clasice ascund boala, datorita efectului pe moment, si astfel gravitatea bolii creste odata cu trecerea timpului.

Ramane la latitudinea noastra legat de metoda de abordare a acetor probleme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *