Noutati
TRATAMENTE

Circulatia Sangelui

tratament circulatia sangeluiIn general tulburari de circulatia sangelui apar mai des la femei decat la barbati, iar atunci cand temperaturile sunt foarte mari precum vara, aceste probleme se manifesta mai accentuat.

Problemele legate de circulatia sangelui trebuie tratate cu maxima seriozitate. Chiar daca aceste probleme par a fi minore de genul senzatie de frig, sau amorteala atunci cand sangele nu circula in mod corespunzator la extremitati ele trebuiesc luate in seama inca de la primele aparitii, spre a nu se agrava.

Este de stiut faptul ca 2 boli grave ale inimii si circulatiei sangelui, sunt pe primele locuri in lume ca si factori de deces: infarctul si cardiopatia ischemica. Cardiopatia ischemica este o boala cardiaca datorata scaderii irigatiei, a circulatie de sange in miocard.

Intotdeauna este mai usor sa previi, decat sa tratezi o boala atunci cand aceasta s-a instalat in organism.

Cu toate ca stiinta s-a dezvoltat in ultimele decenii, si de asemenea medicina a facut mari progrese, rezultatele in a trata aceste boli sunt foarte mici.

Cei mai multi oameni aleg sa foloseasca un tratament naturist abia dupa ce medicina clasica nu le mai ofera rezultate.

In principiu este recomandat a se folosi tratamente naturiste de la primele simptome.  Spre exemplu masajul cu uleiuri esentiale poate reduce semnificativ senzatia de picioare grele datorata circulatiei sangelui.

Omul modern este inconjurat non-stop de factori ce ne predispun la anumite boli, si este aproape imposibil sa fim perfect sanatosi. Anumite tratamente pe baza de uleiuri esentiale pot fi folosite chiar daca nu suferim de vreo afectiune.

Daca de regula ne hidratam pielea cu o crema, care de multe ori contine foarte multe chimicale, o solutie ar fi sa inlocuim acest obicei, folosind un ulei de corp 100% natural din plante, care nu doar hidrateaza ci ne si intareste imunitatea.

Mio Tratament naturist pentru circulatia sangelui este un tratament 100% natural, din plante care ajuta la stimularea circulatiei, mentinand elasticitatea si dilatand vasele sanguine. De asemenea dizolva cheagurile din sange, toate acestea ducand la cresterea fluxului sanguin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *